?1920-1940? - točna godina proizvodnje se ne može odrediti

?1920-1940? - točna godina proizvodnje se ne može odrediti

Ovaj fenjer je vjerojatno napravljenu u tvornici Usines koja se nalazila u gradu Baeune. Beaune je vinska prijestolnica Burgundije u odjelu Côte d'Or u istočnoj Francuskoj. Nalazi se između Pariza i Ženeve. Beaune je jedno od glavnih vinskih centara u Francuskoj, te središte burgundijske proizvodnje i poslovanja vina. Godišnja aukcija vina Hospices de Beaune glavna je aukcija vina u Francuskoj. Ovi modeli fenjera su se proizvodili prije nego je tvornicu kupila firma SIF, koja je kasnije u istoj tvornici proizvodila svoje modele fenjera. Od mnogobrojnih, najpoznatiji je model  SIF 500 s duplim dnom.

Ovaj fenjer ima na sebi nalemljenu malu pločicu s oznakama QUELITE GARANTIE MARQUE DEPOSEE (garantirana kvaliteta registrirana robna marka). Također su tu i slova C.P.C koja su oznaka firme koja se bavi preprodajom ovih fenjera i ostalih dobara. Ista ili vrlo slična pločica može se naći na starim drvenim mlincima za kavu ili na starim satovima. Čep za tank petroleja je napravljen od mesinga kao i plamenik što nam govori da je fenjer iz ranije proizvodnje. Od neobičnijih stvari na fenjeru je to što je gornji mehanizam za podizanje stakla zalemljen. Ne može se dignuti plata koja drži staklo zajedno sa staklom, što otežava paljenje i gašenje fenjera. Naime, da bi se fenjer upalio, treba skinuti staklo i isto tako treba napraviti da bi se fenjer ugasio. Zašto je to tako tvornički rađeno, ostaje nam nepoznato.

Isti fenjer samo s drugačijom naljepnicom u svome vlasništvu ima kolega kolekcionar Kevin Brumley iz Amerike koji živi u gradu Bardstown, savezna država Kentucky. Na njegovom fenjeru je naljepnica s nazivom modela fenjera : "La Lumineuse". Reljefom je oslikan mjesec te slova: BREVETE S.G.D.G DEPOSE što na francuskom jeziku označava: „Breveté Sans Garantie Du Gouvernement“. To je oznaka za francuski tip patenta.